Sport, Ştiri locale

Diószegi László, desemnat pentru a doua oară cel mai bun conducător de club din România

Preşedintele clubului Sepsi OSK, Diószegi László, a fost desemnat pentru a doua oară „cel mai bun conducător de club al anului”, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, ajunsă în acest an la a 22-a ediţie. Pentru acelaşi titlu au candidat şi Sorin Cârţu (Universitatea Craiova) şi Valeriu Iftime (FC Botoşani).

Evenimentul a avut loc luni şi a fost transmis online, din motive care țin de pandemie, astfel că cei 9 câștigători au trimis fiecare câte o înregistrare video cu reacția pentru nominalizarea obținută.

Publicitate

„Este o deosebită onoare pentru mine şi pentru clubul pe care îl conduc să fiu ales pentru a doua oară cel mai bun preşedinte de club din România! Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi au avut încredere în mine. Anul 2021 a fost un an benefic, prosper pentru fotbalul covăsnean şi, implicit, pentru clubul Sepsi OSK. În acest an, sportul rege din judeţul nostru împlineşte 100 de ani de existenţă, iar echipa noastră a câştigat dreptul de a juca în premieră în Cupele Europene. Tot în acest an am reuşit finalizarea noului nostru stadion, unde vom putea organiza meciuri de nivel european (…) În ajunul sărbătorilor, vă urez Crăciun fericit şi la mulţi ani!”, a transmis patronul Diószegi László.

Acesta a declarat că dedică distincţia soţiei sale, colegilor şi colaboratorilor clubului, dar şi tuturor suporterilor şi susţinătorilor echipei. Finanţatorul echipei din Sfântu Gheorghe a mai fost desemnat „Cel mai bun conducător de club al anului” şi în 2018.

Alături de patronul Sepsi OSK, laureaţii ediţiei din acest an au fost: Ovidiu Haţegan – cel mai bun arbitru român; Paulo Vinicius (FCSB) – cel mai bun jucător străin; Claudiu Petrila (CFR Cluj) – cel mai bun tânăr jucător; Florin Niţă (Sparta Praga) – cel mai bun portar; Vlad Chiricheş (Sassuolo) – cel mai bun fundaş român; Nicolae Stanciu (Slavia Praga) – cel mai bun mijlocaş român; Claudiu Keşeru (FCSB) – cel mai bun atacant român; Florin Niţă (Sparta Praga) – cel mai bun fotbalist român şi Edi Iordănescu – cel mai bun antrenor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio