Sport

Dezamăgire în tabăra lui Sepsi OSK după debutul slab de sezon: „Nu ne aşteptam să începem aşa prost, e dureros”

Sepsi OSK a pierdut confruntarea de luni seară cu FC Argeş, pe teren propriu, scor 0-2. În urma partidei, căpitanul Bogdan Mitrea şi secundul Robert Ilyes, în absenţa suspendatului Leo Grozavu, au discutat, dezamăgiţi, despre rezultat.

Piteştenii au obţinut astfel prima victorie din noul sezon şi au egalat-o pe trupa lui Leo Grozavu în clasament, cu 4 puncte.

Publicitate

Covăsnenii au ratat o multitudine de ocazii şi au avut un gol ce părea valabil anulat. Însă, aceştia nu au comentat deciziile de arbitraj, ba chiar s-au învinuit pentru jocul slab prestat şi pentru rezultat. Căpitanul Bogdan Mitrea a recunoscut că este şocat de felul în care el şi colegii săi au început campionatul şi că vor încerca să meargă mai departe.

Când nu ai rezultate, nu îţi iese nimic, e dureros, dar e doar vina noastră, ştim, n-avem ce face, trebuie să continuăm. Nu ne aşteptam să începem aşa prost, să nu ne iasă nimic, să nu reuşim să dăm un gol”, a declarat Bogdan Mitrea.

Robert Ilyes s-a prezentat şi el dezamăgit la interviul de după meci. Secundul lui Leo Grozavu a afirmat că echipa se află într-o stare critică şi s-a arătat dezamăgit că se repetă aceleaşi greşeli ca în meciurile trecute.

„Trei puncte pierdute, ghinion, la prima ocazie ne-au taxat. Parcă am revăzut meciul cu Mioveniul. Eu zic că în momentul de faţă suntem în zona de prăpastie”, a spus Ilyes.

În urma acestei înfrângeri, Sepsi OSK a coborât pe locul 14 în clasamentul Ligii 1. Pentru echipa din Sfântu Gheorghe urmează o deplasare grea, la FCSB, meci care va avea loc luni, 23 august, de la ora 21:30.

Publicitate
banner we radio