Ştiri locale

Desene de lumini proiectate în decembrie pe fațada Teatrului „Tamási Áron”

Apel pentru copii și elevi pentru a crea desene de Crăciun pentru o proiecție festivă

În luna decembrie, Primăria Sfântu Gheorghe va proiecta desenele copiilor pe clădirea Teatrului „Tamási Áron”. Este a doua oară când municipalitatea organizează această proiecţie, urmând ca desenele copiilor să poată fi văzute pe fațada teatrului, creând o adevărată experiență comunitară de Crăciun pentru întreaga familie.

Publicitate

În spiritul Crăciunului, Primăria Sfântu Gheorghe îi invită pe copii să deseneze creaţii cu tematică de iarnă, dând frâu liber imaginației lor. Desenele pot fi realizate în grafit, creion colorat și marker, dar nu se recomandă creioanele cerate și acuarelele, deoarece culorile nu se vor vedea optim după digitalizare.

Municipalitatea va distribui fișele de desen la toate școlile și grădinițele, dar oricine le poate solicita gratuit la Biroul de Imagine al orașului (str. 1 Decembrie 1918, nr. 6), unde trebuie să le şi predea până pe 7 decembrie.

Desenele vor fi premiate la mai multe categorii, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 21 decembrie, la ora 18.00, în Piața Centrală, la scena de piatră a Târgului de Crăciun. Desenele vor fi proiectate pe fațada Teatrului „Tamási Áron” în perioada 21-23 decembrie, între orele 18 și 21.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio