Ştiri locale

Demonstrație aviatică la Sfântu Gheorghe de Ziua Drapelului Naţional, marţi, 26 iunie

Instituția Prefectului – Județul Covasna împreună cu Garnizoana Sfântu Gheorghe și Asociația GRIT organizează, în perioada 25-26 iunie 2018, festivități dedicate sărbătoririi Zilei Drapelului Național al României.

Astfel, luni, 25 iunie 2018, începând cu ora 19:00, la Monumentul Ostașului Român din municipiul Sfântu Gheorghe, se va desfășura ceremonia de coborâre de pe catarg a Drapelului Național. Ceremonia va cuprinde o serie de activități: coborârea, desprinderea de pe catarg și preluarea drapelului de către garda purtătoare a drapelului și deplasarea acesteia către sediul Unităţii Militare Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe.

Publicitate

La ora 20:00 va avea loc amplasarea noului drapel ce urmează a fi înălțat pe catarg în capela Unităţii Militare.

Activitățile vor continua marți, 26 iunie 2018, ora 9:00, la capela Unităţii Militare, cu oficierea slujbei de sfințire a drapelului ce urmează să fie arborat.

Începând cu ora 14:00, la Monumentul Ostașului Român din municipiul Sfântu Gheorghe, se va desfășura ceremonia publică de înălțare pe catarg a Drapelului României.

În cadrul ceremoniei va avea loc și o demonstrație aviatică a piloților și parașutiștilor de la Aeroclubul Teritorial Brașov.

Pe această cale, invităm locuitorii județului Covasna să participe la aceste evenimente, cu rugămintea de a purta articole vestimentare în culorile Tricolorului (albastre, galbene sau/și roșii).

(Cancelaria Prefectului)

 

Publicitate
banner we radio