Ştiri locale

De Ziua Mondială a Inimii, jandarmii covăsneni au donat sânge

De Ziua Mondială a Inimii, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna, pentru a dona sânge. Jandarmii se gândesc la cei aflați în suferință și doresc să contribuie cu o mică parte din ei, pentru a întinde o mână vieții, de aceea acțiunea noastră va continua și vineri.

Prin această acțiune, vrem să întărim și să transmitem ideea că un simplu gest, acela de a dona sânge, înseamnă de multe ori, a salva viaţa cuiva aflat în suferință! Tu, ce aștepți? Alătură-te nouă și tuturor celor care înțeleg importanța unui gest atât de mic, dar atât de important!

Publicitate

Și nu uita, fiecare dintre noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge, pentru ca viaţa să ne fie salvată.

Cu această ocazie ii amintim si pe ceilalți colegi care sunt ,,donatori onorifici”, în sensul că donează sânge periodic la solicitarea Centrului de Tranzfuzii Sanguine.

Pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranța cetățenilor, trimestrial contribuim cu prezența noastră, impulsionând prin exemplul personal, la această activitate de donare de sânge, și putem afirma că am facut un obicei din a ajuta comunitatea și în acest mod.

Hai să salvăm vieți! Ce mai aștepți?

(COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE)

Publicitate
banner we radio