Ştiri locale

De ziua copilului vom putea călători în Imperiul Basmelor

De 1 iunie, noua Piață Centrală din Sfântu Gheorghe va fi locația imperiului basmelor și a sărbătorii copiilor. Anunțul organizatorilor destinat copiilor spune așa: „Trece pragul imperiului basmelor și alătură-te nouă în marea călătorie!”

În timpul zilei, între orele 11.00 și 20.00, în noua Piață Centrală a Municipiului Sfântu Gheorghe, orice micuț și tânăr poate să pună mâna pe comori: în traista de imperiu vom putea strânge puncte, vom avea șansa să alegem dintre produsele din târgul copiilor amenajat pe aleea din fața teatrului, și nu în ultimul rând, ne vom distra de minune! În piață, însă, ne paște un mare pericol, vezi că trebuie să învingi dragonul care se trezește din oră în oră!

Publicitate

Pentru asta merită să participi și în operațiunile de salvare a imperiului basmelor. De la organizatori am aflat și că la sfârșitul zilei, la 7 fix, cei curajoși și descurcăreți vor fi decorați de către rege.

Cu ajutorul unei hărți, strânge comorile în traistă. Harta și traista le vei găsi în casa zânelor.

În Piața Centrală, pentru a putea intra în ton, vom putea urmări fanfara lui Rétyi Kováts András, iar apoi, între orele 11.00 și 15.00, va urma spectacolul copiilor de grădiniță și școala generală, și de la 12.00 copiii sunt invitați la spectacolul educațional „Câteva povești în jurul lumii” în Sala Arta a Teatrului Andrei Mureșanu. În jur de 20 organizații se pregătesc cu activități pentru copii în cadrul târgului: de la povestiri la confecționarea de zâne ajutătoare, până la adunarea de cuvinte magice, construirea Turnului Infinit, cucerirea de castele din carton, imperiul Lego și multe alte jocuri și activități distractive.

Petrecerea de seară va începe de la ora 18.00 cu Hána Laci și tobele, iar de la ora 19.00 va avea loc o casă de dansuri cu ansamblul de dans „Folker”.

Aleea din fața teatrului este locația târgului de copii. Dimineața de la ora 11 până seara la ora 20.00, nu mai puțin de 40 tarabe îi așteaptă pe copii cu tot felul de bunătăți și activități.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

\"gyermeknapok

Publicitate
Publicitate
banner we radio