Ştiri locale

De Ziua copiilor, Primăria Valea Mare organizează „Marea ecologizare”

Primăria Valea Mare marchează Ziua copiilor printr-o amplă acțiune de ecologizare, organizată cu scopul de a le oferi copiilor „un  mediu mai curat și mai primitor”. „Marea Ecologizare” va avea loc sâmbătă, de la ora 10:00, în „zona serpentinelor”, iar autoritățile locale și-au propus să transforme acțiunea de ecologizare într-o „aventură amuzantă”, cu sprijinul locuitorilor comunei.  

„Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sărbătorim nu doar bucuria și inocența copilăriei, ci și responsabilitatea noastră față de generațiile viitoare. Sărbătorim nu doar copiii, ci și viitorul lor, oferindu-le un mediu mai curat și mai primitor, în care să crească și să se dezvolte. Așadar, vă așteptăm sâmbătă,  1 iunie, de la ora 10:00, la Marea Ecologizare. Locul de adunare este sediul Primăriei, iar zona vizată este Zona Serpentinelor. Acțiunea implică curățarea gunoaielor, a rigolelor și a zonelor din curbe unde sunt amenajate parcări. Haideți să ne unim forțele și să ne implicăm fiecare, este șansa noastră de a demonstra încă odată că se poate. De mănuși, saci de gunoi și apă ne ocupăm noi. Pe dumneavoastră vă așteptăm, ca de obicei, cu același entuziasm și bună dispoziție. Putem să transformăm această acțiune într-o aventură amuzantă, să ne distrăm și să ne simțim bine împreună, în timp ce facem bine mediului și comunității noastre”, a transmis primarul Bogdan Marin.

Edilul i-a îndemnat pe localnici să curețe și zonele din fața propriilor gospodări, pentru a contribui la înfrumusețarea comunei.

„În mijlocul naturii, fiecare dintre noi este un gardian al frumuseții și echilibrului ei. Haideți să fim gardienii responsabili ai comunei noastre, să protejăm și să îmbunătățim mediul în care trăim, pentru noi și pentru generațiile viitoare”, a mai transmis edilul.

Nu este prima dată când autoritățile locale din Valea Mare apelează la comunitate pentru astfel de acțiuni. În anii anteriori, cu sprijinul a doar 20 de persoane mobilizate de Primărie, au fost adunate aproape 4 tone de deșeuri într-o singură zi, într-o acțiune organizată ca parte a campaniei naționale „Curățăm România”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio