Ştiri locale

De 1 decembrie, Teatrul Andrei Mureșanu se mută în „casă” nouă

După o perioadă lungă de eforturi și așteptări, Teatrul Andrei Mureșanu primește cel mai frumos cadou din ultimii ani: o „casă” nouă, oferită în dar de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe într-o zi de sărbătoare națională, respectiv 1 Decembrie. Astfel, clădirea cunoscută în trecut drept Cinematograful Arta, va deveni de la această dată noul sediu al Teatrului Andrei Mureşanu și spațiul de desfășurare a spectacolelor pregătite de echipa de actori și regizori de aici, fiind totodată un cadou pe care municipalitatea îl oferă întregii comunități românești, dar și celei maghiare.

Demarate în urmă cu aproape un an, lucrările de reabilitare a clădirii au fost finalizate conform graficului stabilit de Primărie, iar rezultatul este unul îmbucurător. Din 1 Decembrie, Teatrul Andrei Mureşanu va avea o sală modernă, modulară, care va putea fi organizată în funcție de specificul fiecărui spectacol și care va surprinde de fiecare dată publicul spectator.

Publicitate

Întreaga echipă a Teatrului Andrei Mureșanu se bucură de mult așteptatul cadou, cu atât mai mult cu cât el este oferit pe Primăria Sfântu Gheorghe într-o zi cu însemnătate istorică pentru cetățenii români și reprezintă un pas înainte pentru cultura orașului și o punte de legătură între membrii comunității.

Teatrul Andrei Mureşanu

– Biroul de presă –

Publicitate
Publicitate
banner we radio