Ştiri locale

Datorită cererii mari de bilete, Budapest Gypsy Symphony Orchestra va susține două spectacole la Zilele Sfântu Gheorghe

Din data 14 martie se pun în vânzare biletele pentru cel de-al doilea concert 

Datorită interesului crescut, Budapest Gypsy Symphony Orchestra va concerta de două ori pe 23 aprilie la Arena Sepsi, de la ora 16:00 și de la ora 20:00. Biletele pentru concertul care începe la ora 20:00 s-au epuizat în timp record. Biletele pentru concertul care va începe la ora 16:00 vor fi puse în vânzare pe 14 martie. Biletele se pot achiziționa numai personal de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piaţa Centrală, nr.1), între orele 09:30 și 16:00, iar online pe eventim.ro doar după ora 16:00.

Publicitate

Elevii, pensionarii și posesorii cardurilor de familie numeroasă au dreptul la bilete cu reducere, care pot fi achiziționate doar personal de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, pe baza prezentării documentului care le dă dreptul la reducere. Un bilet cu preț întreg costă 50 de lei, iar un bilet cu preț redus 25 de lei.

Cea mai mare orchestră romani din lume va deschide cea de-a 29-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe – este pentru prima dată când Budapest Gypsy Symphony Orchestra, formată din peste 100 de membri, vine la Sfântu Gheorghe. Înființat în 1985, ansamblul, considerat Hungaricum – purtători ai valorilor universale maghiare şi rome, este o formație muzicală unică, cu valori artistice și tradiționale de renume mondial. A susținut mai mult de o mie de concerte în Africa, America, Asia, Australia și în multe orașe din Europa și a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness.

Aceștia vor fi însoțiți la Sfântu Gheorghe de artiști locali și transilvăneni, Jakab Csaba (voce), pianist și cântăreț din Târgu Mureș, și Furus Ábel (vioară) și Kádár János Balázs (clarinet), elevi ai Liceului de Arte “Plugor Sándor” din Sfântu Gheorghe.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio