Ştiri locale

Daniel Bulai de la CSM Sfântu Gheorghe, campion naţional la Campionatul Militar de Judo

În perioada 23-25 martie, la Craiova s-a desfășurat etapa finală pe Ministerul Apărării Naționale a Campionatului Militar de Judo.

Activitatea, organizată de Biroul educație fizică al Statului Major General, a adunat la start loturile sportive reprezentative ale statelor majore ale categoriilor de forțe, Comandamentului Logistic Întrunit, Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, academiilor și școlilor militare de maiștri militari și subofițeri ale categoriilor de forțe ale armatei.

Publicitate

Sportivul legitimat la CSM Sfântu Gheorghe, judoka Daniel Bulai, student în anul II al Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, a reprezentat cu cinste clubul la care este legitimat şi unitatea de învăţământ la care este student.

La această competiţie au participat aproximativ 100 de sportivi cu rezultate remarcabile în judoul de performanţă, fiecare concurent având în jur de 5 meciuri.

„Eu personal am luptat fiecare meci, neavând probleme cu accidentările. Am câștigat fiecare meci înainte de limită, patru cu ippon iar cel de-al cincilea cu ippon la sol prin strangulare astfel m-am clasat pe locul I la categoria -60 Kg Instituţii de învățământ militar”, spune Daniel Bulai.

„Sunt mândru de rezultatul obținut de elevul meu. Se dovedește încă o dată faptul că judoul practicat la CSM Sfântu Gheorghe este pe un făgaş bun şi elevii mei aduc rezultate din ce în ce mai bune atât la judo cât şi la ju-jitsu la orice nivel de competiție”, a spus şi antrenorul Petru Oltean.

Publicitate
Publicitate
banner we radio