Ştiri locale

Cursă de alergare prin instituțiile publice din Sfântu Gheorghe, în luna iunie

Locuitorii din Sfântu Gheorghe, pasionați de mișcare în aer liber, sunt invitați să se alăture unei curse de alergare inedite, în cadrul căreia vor putea explora unele dintre cele mai importante și frumoase clădiri de instituții publice din municipiu. Cursa „Sepsi Inst. Run” e programată să aibă loc în data de 21 iunie, de la ora 18:00, cu pornire din Piața centrală, iar alergătorii vor avea de ales între o tură de alergare pe o distanță de 5 km, două ture (10 km), sau nordic walking (5 km).

Printre instituțiile pe care participanții vor avea ocazia să le descopere se numără fosta Fabrică de Țigarete, Muzeul Național Secuiesc, Biblioteca Județeană, Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Biserica Fortificată Reformată, Teatrul „Tamási Áron”, Muzeul Cinegetic, dar și Primăria Sfântu Gheorghe.

Publicitate

„Ai alergat vreodată în instituții? Descoperă cele mai frumoase instituții ale orașului nostru în timp ce alergi! Alătură-te unei curse palpitante, unde poți explora cele mai reprezentative locuri din orașul nostru în timp ce te miști! (…) Vom alerga prin diferite clădiri, inclusiv prin 8 instituții publice din Sfântul Gheorghe: biserică, bibliotecă, muzeu și multe altele!  Muzica live îi întâmpină pe alergători în fiecare clădire, unde le vom face și fotografii participanților! Dacă ai peste 10 ani, alătură-te!”, transmit organizatorii, într-o postare pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.   

Înscrierile se pot face până în data 14 iunie, completând formularul online disponibil AICI Potrivit organizatorilor, primii 50 de alergători înscriși intră în tragerea la sorți pentru un plan de antrenament gratuit, timp de o lună, oferit de No Limit Runner.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio