Ştiri locale

Curățenie de primăvară la Sâncrai, urmată de demonstrație cu utilaje agricole

Locuitorii din Sâncrai îmbină utilul cu plăcutul în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă, de la ora 08:00, toți cei care doresc să participe la tradiționala curățenie organizată în fiecare an în localitate, își vor da întâlnire la magazinul din centrul satului, iar după o scurtă „ședință” vor începe acțiunea de ecologizare.

Organizatorii le recomandă participanților să aducă mănuși și, eventual, cizme de cauciuc, și promit că la final, dacă vremea va permite, vor putea ciocni și un pahar în fața Casei de Cultură.

Publicitate

„Organizăm din nou tradiționala curățenie din satul Sâncraiu. Sâmbătă, 9 aprilie, cine poate, localnic, cunoștință, prieteni, ne dăm întâlnire în fața magazinului din centrul satului, la ora 8, și după un scurt briefing putem începe distracția! Aduceți mănuși și eventual cizme de cauciuc! Ulterior, dacă timpul ne permite, vom ciocni un pahar în fața casei de cultură! Vă așteptăm!”, scriu organizatorii evenimentului într-o postare pe Facebook.

Aceștia le mai recomandă celor care doresc să participe să încerce să nu întârzie, întrucât de la ora 11:00, pe drumul principal, este programată o demonstrație cu utilaje agricole care va îngreuna traficul rutier.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio