Sport, Ştiri locale

Cupa Sprint la înot a ajuns la a 8-a ediţie

ACS Ciprian Sfântu Gheorghe organizează sâmbătă, 6 octombrie, a VIII-a ediție a concursului de înot Cupa Sprint.

La această ediție s-au înscris 140 de sportivi, cu vârste cuprinse între 5-14 ani fete și 6-16 ani băieți, provenind de la 9 cluburi, respectiv: A.S. „4 SEASONS” Miercurea Ciuc, ATENA SPORT CLUB Constanța, C.S. HYPERION Braşov, C.S. SWIM TO PERFECTION Miercurea Ciuc, CSM Braşov, CSM „VSK CSIKSZEREDA” Miercurea Ciuc, L.P.S. Bacău, TEAM NOVA Braşov și A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Probele acestui eveniment sunt: 50m liber, 50m bras, 50m spate, 50m fluture și 100m mixt.

Cncursul de înot Cupa Sprint este o competiție cu o vechime considerabilă, debutul având loc în anul 2011, iar de atunci până în prezent s-au desfășurat șapte astfel de evenimente, în care câștigatorii au fost premiați cu medalii și Cupa Sprint.

Câștigătorii reprezentanți ai ACS Ciprian Sfântu Gheorghe la edițiile precedente sunt:

– Maria Raluca Artene are în palmares cupele din edițiile: 2011, 2013, 2014, 2016 și 2017

– Tompa Győrgy Kadosa are în palmares cupele din edițiile: 2013, 2015 și 2016

– Ioana Hermenean are în palmares cupele din edițiile: 2011, 2012 și 2013

– Becze Zétény Benedek are în palmares cupa din 2013.

Sportivii și-au dovedit valoarea în competițiile naționale și internationale, aspect care demonstrează o dată în plus importanța acestui concurs, fiind un pas important în cariera lor.

În acest an, participanții vor fi premiaţi de campionul european Dragoş Coman şi de Răzvan Florea, medaliat olimpic la JO Atena 2004.

La fel ca şi la celelalte ediţii, câştigătorii vor fi premiaţi cu medalii, iar la masculin şi feminin, categoria OPEN pe baza celui mai bun punctaj FINA se va acorda CUPA SPRINT.

Înainte de a încheia, vreau să vă fac cunoscut faptul că acest eveniment a avut loc datorită sprijinului oferit de: Rekreativ S.A., D.J.T.S. Covasna, Bon Sweet Bon, Papirus, TYR România, Restaurantul Vendelin, Restaurant – Hotel Șugaș şi CSM Sfântu Gheorghe, și pe această cale doresc să le mulțumesc.

(Ciprian Grosu)

Publicitate
banner we radio