Ştiri

Cum a slăbit Alina Eremia peste 10 kilograme

Alina Eremia, care a înregistrat un succes uriaş cu LaLa Band şi cu serialul \”Pariu cu viaţa\”, se bucură acum de o siluetă impecabilă, dar lucrurile nu au stat mereu aşa.

Fără să fie grasă, formele Alinei Eremia erau bine definite, însă acest lucru nu o ajuta deloc în apariţiile ei televizate, pentru că, se ştie, micul ecran te îngraşă cu câteva kilograme.

\”Am ţinut mai multe diete, dar cea care a dat roade cel mai bine este cea daneză. Eu consider că cea mai buna dietă este cea personalizată, în funcţie de metabolismul fiecăruia\”, povestea Alina în momentul în care filma la serial.

Dieta daneză este un regim restrictiv care poate fi reluat la fiecare şase luni fără a da peste cap metabolismul, susţin experţii în nutriţie. Potrivit specialiştilor, această dietă promite pierderea a şapte kilograme într-o săptămână. Pentru că dieta daneză este săracă în kilocalorii, persoanele care doresc să ţină acest regim de slăbire au nevoie de acordul medicului înainte de a urma dieta.

Totuşi, stresul şi programul de muncă extrem de încărcat şi-au pus din nou amprenta asupra siluetei. Conştientă că imaginea este cea mai importantă, vedeta din serialul \”Pariu cu viaţa\” s-a ambiţionat şi a scăpat de kilogramele nedorite, iar acest lucru este destul de vizibil.

\”Am ţinut 3 luni dieta Dukan, care a dat rezultate rapide şi în acelaşi timp m-a ajutat să îmi creez un regim alimentar sănătos şi slab în calorii\”, declara ea la începutul anului.

Totuşi, pentru ca regimul de slăbire să dea rezultate, artista a combinat dieta cu mult sport. Încântată peste măsură de noua siluetă, vedeta încearcă acum să şi-o menţină, iar mersul la sală a devenit un obicei, practicat de 3-4 ori pe săptămână.

Publicitate
banner we radio