Ştiri

VIDEO. Cum îți dai seama dacă îți vin blugii fără să îi probezi

Când ești pe fugă, dar găsești o pereche de blugi exact așa cum căutai demult, nu trebuie să mergi la cabină. Îți spunem un truc simplu, care te ajută să vezi în câteva secunde dacă îți vin.

Tot ce trebuie să faci este să tragi fermoarul blugilor și să cuprinzi gâtul cu talia lor. Dacă marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, înseamnă că blugii ți se potrivesc. Această metodă nu este, însă, eficientă dacă alegi jeanși cu talie înaltă sau cu talie foarte joasă. Este bine să te asiguri dacă ți se potrivește și lungimea pantalonilor. Pur și simplu pune-i în fața taliei și vezi până unde ajung. Vezi în filmulețul de mai jos ce trebuie să faci pentru a vedea dacă blugii ți se potrivesc, fără să îi probezi.

Publicitate

Reguli de care să ții cont când îți cumperi blugi

Când vrei să îți cumperi blugi, este important să nu te uiți pe etichetă, pentru că mărimea de acolo s-ar putea să fie înșelătoare. Aplică trucul de mai sus, dacă ești pe fugă, dacă nu, ia două mărimi diferite, care crezi că ți s-ar potrivit, și probează-le. Astfel vei face o investiție pe care nu o vei regreta.

Blugii în nuanțe închise avantajează orice siluetă și arată mai bine decât cei deschiși la culoare. În plus, sunt foarte versatili și pot fi purtați cu orice. Dacă vrei ca ținuta ta să aibă un aer modern, alege întotdeauna blugii rupți, însă ai grijă să nu fie și decolorați. Părțile mai deschise nu vor face decât să scoată în evidență imperfecțiunile siluetei tale.

(unica.ro)

Publicitate
banner we radio