Sport, Ştiri locale

Csaba László, nemulțumit după înfrângerea cu Astra: „Avem jucători de națională, dar mie îmi greșesc la gol”

Csaba László (55 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi în meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 2-3. 

Antrenorul covăsnenilor i-a criticat pe fundașul Florin Ștefan (23 de ani) și mijlocașul Ronaldo Deaconu (22 de ani), despre care spune că au făcut greșeli inacceptabile. 

„Trebuie să fim mai agresivi, să alergăm mai mult. Dacă facem greșeli ca astea… Nici copiii nu fac așa ceva. Uite că Ștefan a jucat la naționala României (n.r. pentru România U21), dar mie mi-a greșit la golul 3! În repriza a doua am vrut să revenim și să câștigăm, dar a venit golul acela. Îi felicit pe cei de la Astra pentru că au luat toate cele trei puncte. 

Dacă pierzi o minge ca Deaconu de la 20 de metri de poarta adversarului… Eu cred că avem probleme mari.

Am avut o oportunitate să urcăm în clasament și am pierdut meciul. Nu am arătat agresivitatea pe care o vreau eu. Dacă nu ești atent și agresiv la fiecare greșeală, iei un gol. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar eu cred că am avut un penalty neacordat”, a spus Csaba László, la Look Sport. 

„Eu cred că am făcut o partidă bună și am avut o posesie mai bună decât cei de la Astra. Au marcat pe greșelile noastre. Meritam mai mult în această seară și ne pare rău că nu am putut să îi răsplătim pe fani. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm meciurile viitoare”, a spus după meci jucătorul Ronaldo Deaconu.

Publicitate
banner we radio