Ştiri locale

Crucea Roșie Covasna și-a premiat cei mai activi voluntari în cadrul Galei anuale

Crucea Roșie Covasna și-a premiat săptămâna aceasta cei mai activi tineri voluntari din cadrul organizației județene, care activează în municipiul Sfântu Gheorghe și în orașul Covasna. Voluntarii care au obținut locurile I și II au primit în dar abonamente la ediția din acest an a Festivalului Sepsi Tabakó. 

Conform organizatorilor Galei, voluntarele anului au fost desemnate Moroian Andreea (Covasna) și  Szász Timea (Sfântu Gheorghe), care au obținut locul I (aur), iar Moroian Nicolae (Covasna) și Pitlák Szabina (Sfântu Gheorghe) au obținut locul II (argint), în vreme ce  Ormai Ivett (Sfântu Gheorghe) și Vlonga Raisa (Covasna) s-au clasat pe locul III (bronz).

Totodată, liderul de tineret al orașului Covasna, Andrei Adriana-Roxana, a primit premiul special „pentru efortul și munca depuse în voluntariat timp de 10 ani”, fiind premiată, de asemenea, cu un abonament la Festivalul Tabakó.

Gala Voluntarilor Crucii Roșii Covasna a avut loc marți, evenimentul fiind finanțat de Primăria Sfântu Gheorghe și Fundatța Communitas.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio