Sport

Cristina Vasile Rut, de la CSM Sfântu Gheorghe, campioană naţională la atletism

În weekendul 5-6 martie a avut loc Campionatul Naţional de atletsim în sală pentru Juniori 2 – U18, unde atleta Cristina Vasile Rut de la CSM Sfântu Gheorghe a câştigat medalia de aur în proba de 1500 metri și aduce primul ei titlu de campion național pentru CSM Sf. Gheorghe. Sportiva a reuşit să cucerească medalia de aur în proba de 1500 metri cu record personal, dar şi medalia de argint în proba de 3000 metri.

După încheierea sezonului de sală, sportiva de la CSM Sf. Gheorghe reuşeşte să adauge în palmares înca 2 medalii: 1 bronz la Campionatul National U20, Bucuresti, 26-27 februarie, 1 bronz la tineret, Campionatul National U23, Bucuresti, 5-6 februarie.

Publicitate

Antrenorul Nicolae Vasile a declarat că sezonul de vară va fi unul de foc deoarece vor urma două Campionate Europene: U23 în perioada 8-11 iulie care se vor desfăşura în Norvegia, unde va participa atleta Daniela Vasile, şi C.E. U18 în perioada 26-29 august care vor avea loc la Rieti/Italia, unde va participa sportiva Cristina Vasile Rut.

Daniela Vasile a semnat contractul de activitate sportivă până în anul 2024 când va participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Antrenorul sportivei a mai declarat că fără sprijinul conducerii CSM Sfântu Gheorghe, aceste rezultate nu ar fi fost posibile.

Publicitate
banner we radio