Ştiri locale

Crimă la Hăghig în urma unei altercaţii între 3 bărbaţi

Marți, 10 mai 2016, în jurul orei 19:30, Dispeceratul I.P.J. Covasna a fost sesizat printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Hăghig a avut loc o agresiune soldată cu decesul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o echipă de cercetare, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, între trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani ar fi izbucnit un conflict care a degenerat în violență. Totul s-a întâmplat în curtea unei locuințe, iar în urma altercației tânărul de 32 de ani a decedat.

Corpul acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei.

Făptuitorul identificat în persoana unui bărbat de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cecetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

Publicitate
banner we radio