Ştiri locale

Covăsneni prinși în timp ce furau metale dintr-o hală dezafectată din județul Brașov

Patru bărbați din județul Covasna sunt cercetați de polițiștii brașoveni pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe obiecte din metal dintr-o hală dezafectată aparținând unei societăți comerciale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan, a transmis că bărbații au fost prinși în flagrant în cursul zilei de vineri, în timp ce încărcau într-un autoturism mai multe bucăți de tablă și subansamble mecanice.

Publicitate

„Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”. În fapt, la data de 05 februarie 2021, polițiștii au surprins în flagrant, pe DJ 103, pe raza localității Sânpetru, patru bărbați din județul Covasna, în timp ce încărcau într-un autoturism mai multe obiecte din metal. Din cercetările efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbații în cauză ar fi sustras dintr-o hală dezafectată a unei societăți comerciale mai multe bucăți de tablă și subansamble  mecanice”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Pe numele celor 4 bărbați au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările, urmând ca procurorii să propună soluția legală la finalizarea anchetei.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio