Ştiri locale

Covăsnean reţinut pentru trafic şi deţinere de droguri de risc

Un tânăr de 22 de ani din judeţul Covasna a fost arestat pentru 24 de ore şi este cercetat de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, se arată într-un comunicat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna.

În cursul zilei de joi, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze 1 kilogram de cannabis, în schimbul sumei de 25.000 de lei.

Publicitate

Procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară au făcut o percheziție domiciliară, în urma căreia au mai fost ridicate 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic.

„La data de 09.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.G., în vârstă de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc. La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 1 kilogram de cannabis, în schimbul sumei de 25.000 de lei. Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat și o percheziție domiciliară, pe raza județului Covasna, în urma căreia au mai fost ridicate 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic”, se arată într-un comunicat al DIICOT – BT Covasna.

Vineri tânărul va fi prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost derulată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio