Ştiri locale

Covăsnean prins la furat în Braşov, reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii braşoveni au deschis dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 64 de ani din judeţul Covasna, cercetat pentru furt dintr-un magazin, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Prevenitvă Braşov.

Potrivit IPJ Braşov, reprezentanţii unei societăţi comerciale au sunat la 112 pentru a anunţa că un bărbat a sustras mai multe bunuri, iar mai apoi a trecut pe lângă casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Publicitate

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În fapt, la data de 02 februarie 2021, în jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin, care ar fi sustras mai multe bunuri, trecând de casele de marcat, fără a achita contravaloarea acestora. Polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat, în vârstă de 64 ani din județul Covasna. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, cms. Alina-Maria Ivan.

Oamenii legii continuă cercetările în cadrul dosarului penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio