Info Trafic

Covăsnean prins în trafic, la Braşov, cu un permis de conducere fals

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din judeţul Covasna este cercetat pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, după ce a fost prins la volan, pe raza municipiului Braşov, deşi nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Covăsneanul le-a atras atenţia poliţiştilor braşoveni pentru că depăşise viteza legală stabilită pentru sectorul de drum pe care se afla. La solicitarea documentelor, şoferul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile covăsnene, document care le-a ridicat suspiciuni oamenilor legii.

Publicitate

La verificarea în baza de date a Poliţiei Române, aceştia au constatat că tânărul nu nu figurează ca fiind deținător de permisde conducere.

„Polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Brașov, un tânăr în vârstă de 25 ani, din județul Covasna, care conducea un autovehicul fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum. La solicitatea polițiștilor de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din județul Covasna, asupra căruia există suspiciunea că ar fi fals. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind deținător de permisde conducere”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Tânărul este acum cercetat penal, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea anchetei să fie propusă soluția legală.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio