Ştiri locale

CovAlpin sărbătorește 10 ani de la înființare. Weekend cu drumeții, ciubăr party, karaoke, foc de tabără și jocuri la Cabana Bodvaj

Asociația CovAlpin împlinește 10 ani de la înființare, ocazie cu care în acest sfârșit de săptămână va organiza un eveniment la care sunt așteptați să participe toți doritorii. De vineri și până duminică vor fi organizate drumeții, plimbări cu bicicleta pe munte, petreceri, focuri de tabără și jocuri, iar programul va cuprinde, printre altele, și o „tură culturală” în localitatea Bățanii Mici.

„Petrecem, dezbatem, povestim și ne distrăm împreună un weekend întreg. Cam cât pentru următorii 10 ani. În weekend, la cabana Bodvaj ne adunăm să împărtășim experiențe, să depanăm amintiri, să facem planuri și să ne bucurăm de rezultate. Evident că e musai să ne și mișcăm, așa că peste zi vom avea activități pentru toate gusturile: tură culturală în Bățanii Mici, hike și mountain bike în munții din zonă. După-masa e rezervată prezentărilor și jocurilor de toate felurile, iar seara…well, trebuie să ne și distrăm: ciubăr party, karaoke, chitări și foc de tabără”, au transmis reprezentanții CovAlpin, potrivit cărora participarea la activități este gratuită pe toată durata weekendului.

Publicitate

Conform informațiilor postate pe site-ul CovAlpin, bazele Asociației de Turism și Ecologie au fost puse în anul 2010, însă oficial aceasta a fost înființată în noiembrie 2012, cu scopul de a dezvolta și promova atât turismul montan, cât și sporturile outdoor, educația ecologică și protecția mediului.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio