Ştiri locale

CovAlpin a lansat înscrierile pentru tabăra de fotografie „Culorile toamnei”

Copiii cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, pasionați de peisaje și natură, pot participa timp de o săptămână la tabăra de fotografie CovAlpin „Culorile toamnei”, care va începe în data de 22 octombrie.

Ajunsă la cea de a 4-a ediție, tabăra este adresată, de această dată, copiilor care au cunoștințe în domeniul fotografiei, înțeleg setările și modul de utilizare a aparatului foto și cunosc regulile de compoziție.

Publicitate

„Toamna este un anotimp spectaculos, prin lumina și culorile ei. Lumina e mai blândă, culorile acoperă o întreagă paletă cromatică, iar natura – în preschimbarea ei – e de-a dreptul magistrală! Tabăra de fotografie Culorile toamnei este cea mai recentă invenție a echipei CovAlpin. În precedentele tabere foto, copiii mereu ne-au întrebat: oare toamna cum o fi pe aici? Ne-am hotărât să le dăm un răspuns și să le arătăm, astfel încât, timp de o săptămână, ne propunem să cutreierăm și să surprindem natura în veșmintele ei colorate, de toamnă (…) Spre deosebire de celelalte tabere, accentul va cădea mai mult pe partea practică și pe ateliere, sesiunile de teorie fiind mult mai reduse. Vom avea, astfel, mai mult timp pentru ieșiri”, au transmis reprezentanții CovAlpin.

Taxa de participare este de 1.550 lei, putând fi achitată și prin tichete de vacanță, și include cazare la cabana CovAlpin din Șugaș Băi, masă, activități și intrări la diferite obiective, la Cheile Vârghișului, Lacul Sfânta Ana, Munții Hășmaș – Piatra Singuratică, Moeciu și Dealurile Holbavului. La final, copiii vor primi diplome și suveniruri, potrivit organizatorilor.

Numărul locurilor este limitat la cel mult 12-14 participanți. Organizatorii asigură transport din București, în acest sens fiind disponibile 8 locuri în tabără.

Pentru înscrieri și detalii, cei interesați pot accesa site-ul: https://covalpin.ro/

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio