Ştiri locale

CovAlpin a lansat înscrierile pentru o nouă tabără de fotografie la Șugaș Băi

Asociația de Turism și Ecologie CovAlpin organizează în luna iunie a 6-a ediție a taberei de fotografie dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. Participanții, atât începătorii, cât și cei mai avansați în ale fotografiei, vor avea ocazia timp de o săptămână să învețe prin practică diferite tehnici.

Tabăra va avea loc în perioada 19-25 iunie, la cabana CovAlpin de la Șugaș Băi, iar organizatorii promit surprize și excursii în locații noi.

„Am deschis înscrierile pentru cea de-a patra ediție a taberei de fotografie CovAlpin. Între 19 și 25 iunie ne adunăm din nou la cabana noastră preferată de la Șugaș Băi. Am pregătit suprize, elemente și locații noi. Cerințe minime pentru participare: înțelegerea setărilor și utilizarea aparatului foto în mod manual, cunoașterea regulilor de compoziție. Spre deosebire de celelalte tabere, accentul va cădea mai mult pe partea practică și pe ateliere, sesiunile de teorie fiind mult mai reduse. Vom avea astfel mai mult timp pentru ieșiri”, transmit reprezentanții CovAlpin.

Prețul de participare este de 1.820 lei și include cazare 7 zile / 6 nopți la cabana CovAlpin din Șugaș Băi, masă, activități și ateliere de fotografie, diplome, suveniruri și tururi de fotografie în județ, unde participanții vor putea aplica și exersa cele învățate. În funcție de vreme, excursiile vor fi organizate la Sfânta Ana, Cheile Vârghișului, Viscri, Moeciu, Mestecănișul de la Reci,  Dealurile Holbavului, sau Munții Hășmaș – Piatra Singuratică.

Numărul locurilor este limitat la cel mult 12-14 participanți, iar organizatorii asigură transport din București, în limita locurilor disponibile, pentru 8 participanți.

Înscrierile se pot face AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio