Info Trafic, Ştiri locale

Copil pe trotinetă, lovit pe trecerea de pietoni în Sfântu Gheorghe. Şoferiţa a plecat de la locul accidentului

Miercuri, 22 februarie 2017, la ora 15:10, în municipiul Sfântu Gheorghe a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări s-a stabilit că un minor de 13 ani, care se deplasa pe o trotinetă, a traversat strada Bisericii prin loc marcat și semnalizat corespunzător și a fost surprins și accidentat de un autoturism care a părăsit locul faptei. Minorul a fost rănit ușor, iar în urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat autoturismul implicat, precum și persoana aflată la volan, o femeie în vârstă de 59 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Atenție șoferi! Circulați cu prudență în zona trecerilor pentru pietoni și reduceți viteza dacă observați persoane pe trotuar, mai ales copii. Fiți prevăzători, doarece aceștia se pot hotărî în ultima clipă să traverseze,iar din cauza neatenției să traverseze fără să se asigure.

Polițiștii le recomandă părinților să îi învețe pe cei mici să nu traverseze strada decât prin locurile marcate și semnalizate corespunzător, la culoarea verde a semaforului și nu înainte de a se asigura foarte bine. De asemenea, explicați-le că traversarea în fugă, pe bicicletă ori trotinetă, poate fi periculoasă.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio