Ştiri locale

Copil de 3 ani din Hetea căutat de sute de persoane după ce a dispărut de acasă

UPDATE (ora 12:00)

Potrivit IPJ Covasna, copilul a fost găsit pe raza localității Araci, iar din primele informații este în stare bună.

Publicitate

“Prin prisma mediatizării cazului dispariției minorului de 3 ani, acesta a fost recunoscut de o femeie pe raza localității Araci, care a sesizat imediat un echipaj de poliție care se afla în zonă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au depistat minorul. Acesta a fost transportat la sediul postului de poliție unde a fost solicitat un echipaj medical pentru eventuala acordare de îngrijiri medicale. Minorul este în stare bună în afara orcărui pericol”, a transmis IPJ Covasna.

__________________

Ştirea iniţială:

Un copil în vârstă de 3 ani este căutat de luni seara de echipajele de salvatori, după ce a dispărut din fața casei sale din localitatea Hetea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, lt. Marius Tolvaj a precizat că la acțiune au participat peste 100 de pompieri militari din Covasna și Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni, care l-au căutat pe copil atât pe raza localității cât și în pădurea din apropiere.

Reprezentanții Serviciului Public Salvamont Covasna au transmis că acțiunea de căutare a fost întreruptă în jurul orei 3:30, și reluată marți dimineață, la ora 7:30.

Potrivit IPJ Covasna, în timpul căutărilor au fost utilizate camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă, însă minorul nu a fost găsit încă.

„La data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia”, transmit reprezentanții IPJ Covasna.

Potrivit sursei citate, minorul are 0,56 m înălțime, aproximativ 15 kg, păr șaten închis, scurt, ochi căprui, și are pe piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.

La momentul dispariției copilul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Poliția nu a putut oferi fotografii cu minorul dispărut.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugate să sune la 112.

Publicitate
banner we radio