Info Trafic, Ştiri locale

Copil de 2 ani rănit într-un accident între Poian şi Estelnic

Miercuri, 27 decembrie 2017, a avut loc un accident rutier in jurul orei 10:20, pe DC 2, în localitatea Belani.

Din cercetările efectuate la fata locului S-a stabilit ca un bărbat de 32 de ani aflat la volanul unui autoturism, care circula dinspre Poian către Estelnic, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum (carosabil umed), iar intr-o curba la dreapta a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar.

Publicitate

In urma acestui eveniment un minor de 2 ani, aflat in mașina care circula regulamentar, a Fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, din primele informații acesta suferind leziuni ușoare. Tot răni ușoare a suferit și șoferul de 32 de ani.

In cauza se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Polițiștii recomandă, în continuare, conduita preventivă in trafic și adaptarea in permanenţă a vitezei de deplasare la condițiile de drum.

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că minorul de 2 ani era transportat fără respectarea obligației legale de a se folosi un dispozitiv special omologat pentru transportul copiilor. Polițiștii atrag din nou atenția ca, la transportul copiilor, este obligatoriu a fi utilizate dispozitive de retenție omologate. Nerespectarea acestei obligații creste riscul accidentării grave a celor mici, in cazul unui eveniment rutier.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
banner we radio