Sport

Copiii de la Școala de Gimnastică „Botoș Liviu” iau parte la programul Beactive Săptămâna Europeană a Sportului

În periada 23-30 Septembrie se desfășoară programul Beactive Săptămâna Europeană a Sportului. Evenimentul este organizat de Comisia Europeană și coordonat in România de Agenția Națională pentru Sport. Anul acesta județul Covasna va fi reprezentat de copiii de la Școala de Gimnastică „Botoș Liviu” și de la secția de gimnastică a Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.

Acțiunile reprezentanților noștri vor avea loc în două locații diferite: miercuri de la ora 15.00 la Colegiul Național „Mihai Viteazul” și joi de la ora 16.00 la Școala Gimnazială „Váradi Jozsef”. La finalul programului specific de gimnastică artistică toți participanții vor fi recompensați cu o diplomă de participare.

De asemenea se vor urmări mesajele video special înregistrate pentru copiii din Sfântu Gheorghe de mari campioni ai gimnasticii românești: Simona Amânar, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Marian Drăgulescu și Andrei Muntean. Gimnastica artistică este o disciplină impresionantă, iar prezența unor mari campioni ai gimnasticii românești va oferi cu siguranță inspirație tinerilor participanți.

Săptămâna Europeană a Sportului este un eveniment lansat de Comisia Europeană in anul 2015 pentru a promova un stil de viață activ și sănătos. Peste 13 milioane de persoane au participat în 2022 la acest program în peste 32,000 de evenimente sportive din 40 de țări și regiuni. Acest lucru demonstrează importanța pe care o acordă oamenii din întreaga Europă unui stil de viață sănătos și activ.

Sursa: Comunicat de presă

Publicitate
banner we radio