Ştiri locale

Controale în trafic ale poliţiştilor covăsneni

În ziua de 16 iulie a.c, polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au organizat o acţiune în sistem integrat pe raza comunelor Arcuș, Ghidfalău, Valea Crișului, Bodoc, Malnaș, Micfalău și Bixad.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională, cu accent pe combaterea delictelor în domeniul silvic, depistarea și sancționarea persoanelor care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice, precum  și verificarea modului în care se respectă prevederile legale instituite pe perioada stării de alertă, la acest moment.

Publicitate

În urma acțiunilor efectuate forțele de ordine au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, nerespectarea legislaţiei în domeniul silvic, încălcarea unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice, nerespectarea normelor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi nerespectarea măsurilor impuse în contextul stăriii de alertă.

Totodată, în cursul acțiunii au fost instituite 12 filtre rutiere pe drumuri publice, fiind verificate 68 de autovehicule .

Valoara totală a sancţiunilor se ridică la suma de 29.595 de lei.

La acţiune au participat 40 de poliţişti din cadrul I.P.J. Covasna şi 5 jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio