Ştiri locale

Continuă relocarea cabinetelor medicale din Policlinică!

Cum vă este cunoscut, ca urmare a lucrărilor de reabilitare în curs la clădirea principală a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe, noi schimbări (relocări) sunt în curs. Cabinetele de Specialitate din cadrul Policlinicii își schimbă temporar locația, lucrările amintite presupunând reabilitarea integrală și a clădirii ce adăpostește această componentă a instituției.

O parte din cabinete au fost relocate deja în luna ianuarie, iar începând din data de 16 februarie (luni) o nouă serie de cabinete urmează să se mute din clădirea Policlinicii în imobilul situat pe strada Spitalului nr. 2. (în locul fostelor cabinete stomatologice de urgență, în spatele clădirii secției de psihiatrie din strada Gábor Áron nr. 32).

Publicitate

Cabinetele sunt următoarele:

– hematologie

– nefrologie

– medicina muncii

– psihologie (a nu se confunda cu cabinetul de același profil, mutat anterior în subsolul clădirii din strada Gábor Áron nr. 32)

– medicină internă

– endocrinologie

– diabetologie

Vă informăm totodată că Fișierul, respectiv Casieria din cadrul Policlinicii se mută de la aceeași dată în aceeași locație cu cabinetele de specialitate sus amintite.

Pe lângă cele enumerate tot din data de 16 februarie (luni), și cabinetul de gastro-enterologie urmează să fie mutat la subsolul clădirii ce adăpostește pe lângă altele, secțiile de boli interne, respectiv neurologie ale spitalului.

Încă o dată respectuos ne cerem scuze, și apelăm la înțelegerea pacienților, aparținătorilor pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste schimbări.

Biroul de Presă

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”

Sfântu Gheorghe

Publicitate
banner we radio