Ştiri locale

Conducerea Consiliului Judeţean Covasna dă asigurări că nu vor fi probleme cu deszăpezirea drumurilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, a declarat, luni, că ninsoarea nu va lua prin surprindere autorităţile locale, acestea fiind pregătite să intervină în orice moment pentru deszăpezirea drumurilor judeţene.

Tamás Sándor a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la nivelul judeţului Covasna va funcţiona şi un dispecerat, unde vor putea fi anunţate eventualele probleme.

Publicitate

„Suntem pregătiţi. Astăzi am încheiat un contract prin încredinţare directă cu firma noastră, Drumuri şi Poduri, ca până la finalizarea procedurii de achiziţie publică să poată să acţioneze în caz de nevoie. Avem şi un număr de telefon pentru intervenţii – 0733009019. Anul trecut nu am avut probleme cu drumurile şi, până acum, nu avem probleme nici anul acesta. Din câte ştiu, nici pe drumurile naţionale nu au fost probleme, cel puţin în judeţul nostru”, a declarat Tamás Sándor.

El a amintit, totodată, că săptămâna trecută Consiliul Judeţean Covasna a adoptat o hotărâre, prin care a fost alocat un sprijin financiar pentru deszăpezirea localităţilor Covasna, Zagon şi Comandău.

„Am alocat 150.000 lei oraşului Covasna, 100.000 lei comunei Zagon şi 25.000 lei comunei Comandău, ceea ce înseamnă sprijin financiar pentru deszăpezire pe perioada iernii pentru drumurile comunale aflate în proprietatea şi în administrarea lor. Triunghiul Covasna- Comandău-Păpăuţi-Zagon este cea mai afectată zonă din judeţ”, a mai spus Tamás Sándor.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio