Ştiri locale

Condiţii bune de schi pe pârtiile din judeţ. În weekend se redeschide pârtia din Covasna

Iubitorii sporturilor de iarnă se mai pot bucura în acest weekend de pârtiile de schi din judeţ, condiţiile pentru schi fiind bune datorită ninsorilor căzute în ultimele zile.

Primăria staţiunii Covasna a anunțat că Pârtia de Schi “Lőrincz Zsigmond” se redeschide pentru public sâmbătă, 5 martie, de la ora 10:00, cu toate acestea, patinoarul ameajat în vecinătatea pârtiei rămâne nefuncțional.

Publicitate

Primăria orașului Covasna anunță iubitorii sporturilor de iarnă că datorită condițiilor meteorologice favorabile redeschidem Pârtia de Schi Lőrincz Zsigmond. Patinoarul este nefuncțional. Vă așteptăm cu drag!”, este anunţul făcut de reprezentanţii Primăriei.

Programul de funcţionare al pârtiei este de marţi până vineri, între orele 15:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00 şi 21.00. Starea pârtiei „Lőrincz Zsigmond” poate fi urmărită în direct AICIşi tot acolo persoanele interesate pot afla detalii despre tarife.

Condiţii bune de schi sunt şi pe Pârtia de schi „Oprea” din localitatea Valea Mare, unde pasionaţii sporturilor de iarnă pot schia în timpul săptămânii între orele 12:00 şi 20:00, iar duminică între orele 09:00-20:00.

Şi pe pârtiile de schi din Şugaş Băi zăpada face în continuare posibilă practicarea sporturilor de iarnă. Programul de funcţionare este de luni până joi, între orele 15:00-20:00, vineri între orele 15:00-21:00, iar sâmbătă şi duminică între orele 09:00-21:00.

Starea pârtiilor de la Şugaş Băi poate fi urmărită în direct AICI, iar tarifele pentru accesul la teleschi, abonamente, pachete și discounturi pot fi accesate AICI.

Amintim că de la 1 ianuarie 2022, posesorii de Sepsi carduri beneficiază de 50% reducere la biletele de intrare în bazele sportive şi de agrement administrate de Sepsi ReKReativ. Programul a fost lansat în luna iunie a anului trecut, iar pentru a intra în posesia cardurilor, persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe, precum şi elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţile de învăţământ din municipiu, trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local, o copie după buletinul de identitate sau, după caz, după carnetul de elev vizat şi o fotografie.

(Ioana Ardeleanu)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio