Ştiri locale

Concurs Secuiana ForYOUTH! Premii totale în valoare de 3.000 de euro

Secuiana este în plin proces de reînnoire! După preluarea celebrei fabrici de un nou patronat, a început un întreg proces de reorganizare și de propulsare a companiei în viitor!

Elemente vizuale noi, magazine noi, colecții noi!

Publicitate

Respectând tradiția, luând din experiența trecutului tot ce e mai bun și păstrând calitatea cu care și-au obișnuit clienții, sunt gata să ducă brandul la următorul nivel.

“Vrem să vă oferim colecții noi, fresh, pentru acel gentelman din tine pentru care nu contează vârsta ci doar calitatea! Putem realiza aceste lucruri numai invitând alături de noi noua generație de designeri.

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm concursul iernii! Vom pune la dispoziția tinerilor o gamă largă de materiale și toate resursele fabricii noastre pentru a da ocazia celor trei finaliști să prezinte propria colecție în cadrul unui eveniment organizat, iar ulterior aceste colecții să se regăsească într-o serie limitată și în magazinele Secuiana. Colecția cu cel mai mare succes va intra în producție de masa. În funcție de rapoartele de vânzări ale mini serilor cei trei finaliști vor beneficia și de premii de performanță în valoare de 1500, 1000 și 500 de euro. Mini seria cu cele mai multe vânzări va defini gama YOUTH lansată cu ocazia colecțiilor de toamnă-iarnă!

Mapa cu care designerii se vor înscrie în concurs va conține 5 costume complete, cu elemente distincte (pantalon, cămașă, vestă, sacou, etc.) și accesorii aferente după preferințe.

Înscrierile se pot face până la data de 15 ianuarie la adresa concurs@secuiana.ro. Mapa de concurs trebuie să conțină CV-ul concurentului, schițe detaliate ale celor 5 costume complete, inclusiv schițe ale elementelor si accesoriilor aferente și poze cu mostre de materiale sugerate.

În 1 februarie, ora 19.00 vom anunța cei 3 finaliști și îi vom invita la Târgu Secuiesc pentru discuții cu echipa de producție și demararea procesului de fabricare a mostrelor.

De ziua bărbatului, în 9 martie, pregătim un eveniment grandios în cadrul căruia vom prezenta cele 3 colecții finaliste. După acest eveniment, cele 15 mostre vor fi prezentate public pe rețelele de socializare Secuiana unde, modelele preferate pot fi votate până la 1 aprilie de către clienți și ulterior pot fi câștigate prin tragere la sorți. Extragerea se va face în data de 1 aprilie, ora 19.00, din rândul celor care au votat cele 15 costume promovate!

Dacă ești tânăr designer, înscrie-te chiar acum!

Dacă ești client, rămâi aproape căci îți pregătim foarte multe surprize!

Secuiana, mereu cu un pas înainte!

Echipa Secuiana ForYOUTH!

Regulamentul concursului poate fi citit AICI.

Publicitate
banner we radio