Ştiri

Concurs inedit la MAI. Cea mai frumoasă poliţistă din România

Ministerul Afacerilor Interne organizează un concurs de miss în luna martie, la care pot lua parte angajate din structurile ministerului. Câştigătoarea va apărea pe coperta paginii de Facebook a MAI în perioada 1-8 martie a acestui an.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an!

Publicitate

Timp de o săptămână, veţi avea ocazia să le vedeţi şi să le apreciaţi pe colegele noastre de la Politia Romana – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Cea mai apreciată fotografie a colegelor noastre va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta ediţiei din martie a Revistei Pentru Patrie. 

Aşteptăm şi alte fotografii ale colegelor noastre (în uniformă+ nume, prenume şi unitatea din care face parte) prin mesaj privat. Acestea vor fi publicate în fiecare zi, până pe data de 27 februarie”, transmite MAI pe pagina sa de Facebook.

Până acum, iniţiativa MAI a adunat peste 300 de like-uri şi 24 de distribuiri, la doar 3 ore de la publicarea anunţului. Mai jos, câteva dintre candidatele înscrise la „Miss”.

\"\"
Cristina Raţ, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza – 780 like-uri

\"\"
Cristina Gioroc, MAI – 603 like-uri

\"\"

Roxana Costache, Poliţia de Frontieră Română – 484 like-uri

Publicitate
Publicitate
banner we radio