Ştiri locale

Concurs de videolecturi SepsiBook pentru elevi: Fii vocea cărților tale preferate!

Organizatorii târgului de carte și festival de literatură contemporană SepsiBook lansează un concurs adresat elevilor claselor 0-12 din județul Covasna. Acesta constă în realizarea unui videoclip care să prezinte recomandarea unei cărți preferate, care este scrisă de un autor sau o autoare contemporană. Se așteaptă videoclipuri în trei categorii: clase primare, gimnaziale și liceale. Elevii claselor primare pot cere ajutorul părinților/cadrelor didactice.

Cele mai bune videoclipuri vor fi selectate de către un juriu profesionist și publicate pe site-ul SepsiBook, respectiv pe pagina de Facebook a evenimentului. În plus, pe baza unei votări online, un videoclip va fi ales pentru premiul publicului. Primii trei clasați și câștigătorul premiului publicului vor primi câte un pachet de cărți. Concurenții pot alege orice carte preferată, iar videoclipul trebuie să aibă o durată de cel mult 3 minute. Trebuie inclus în videoclip numele autorului și titlul cărții, iar la sfârșitul înregistrării să fie rostit următorul text: SepsiBook, 26 – 29 mai, Arena Sepsi, Răsfoiește experiențe!

Publicitate

Înregistrarea trebuie realizată în mod landscape, cel puțin la calitate HD, în format mp4, iar fișierul trimis la sepsibook@gmail.com, utilizând un serviciu de transfer de fișiere (de ex. wetransfer).
E-mailul trebuie să conțină numele concurentului, datele de contact și numele școlii, iar la subiect să figureze: SepsiBook Videocall. Termenul limită pentru trimiterea înregistrărilor este 14 aprilie 2022.

Publicitate
banner we radio