Ştiri locale

CONCURS! Aqua Carpatica îţi asigură hidratarea timp de o lună!

Aqua Carpatica şi We Radio Sfântu Gheorghe te invită la un CONCURS care se va desfăşura concomitent în perioada 7 august – 8 septembrie 2017 pe toate canalele media ale We Radio Sfântu Gheorghe – emisiuni radio, site-ul www.weradio.ro şi pagina de Facebook We Radio Sfântu Gheorghe (click AICI).

Concursul se va desfăşura astfel:

Publicitate

– în emisiunea matinală de la We Radio va fi promovată „Întrebarea zilei” din cadrul concursului, iar ascultătorii vor răspunde la întrebare prin sms la 0721 91 91 91. Întrebarea va fi aleasă din cadrul prezentărilor produselor Aqua Carpatica de pe site-ul şi blogul companiei Aqua Carpatica (Click AICI şi AICI).

–  după amiaza, „Întrebarea zilei” va fi promovată şi pe pagina de Facebook We Radio pentru cei care au ratat emisiunea de la radio, dar şi pe site-ul weradio.ro.

– în fiecare zi de vineri din cadrul campaniei, în jurul orei 15 va fi tras la sorţi în direct în emisiunea We Radio un câştigător dintre persoanele care au răspuns corect la întrebare în cursul acelei săptămâni. Câştigătorul va fi anunţat apoi şi pe pagina de Facebook şi pe site.

Premii:

Premiile concursului constă în câte 5 baxuri x 6 sticle de 2 litri Aqua Carpatica plată pentru fiecare săptămână din concurs.

Revendicarea premiilor:

Premiile vor fi ridicate personal de către câştigători de la sediul We Radio din Sfântu Gheorghe.

AICI găseşti întrebarea zilei de 7 august.

Publicitate
Publicitate
banner we radio