Ştiri

Concertele lunii august: Rihanna, Sia şi Steve Aoki, în premieră în România

Rihanna cântă în premieră în România pe 14 august, la fel ca Sia şi Steve Aoki, pe 17 şi, respectiv, 15 august, toate trei concertele având loc în Piaţa Constituţiei.

Superstarul din Barbados Rihanna va cânta live pentru prima dată în România, pe data de 14 august în Piaţa Constituţiei.

Publicitate

\”Concertul anului 2016 în România\”, cum a fost numit de organizatorii evenimentului, face parte din The Anti World Tour 2016, turneu de promovare a celui mai recent album al cântăreţei, \”Anti\”. Cu toate acestea, din repertoriul de la Bucureşti al Rihannei nu vor lipsi hiturile \”Umbrella\”, \”Rude Boy\”, \”Four Five Seconds\” şi \”We Found Love\”, potrivit organizatorilor.

De asemenea, Zutopia Music Festival aduce, tot în Piaţa Constituţiei, artişti de calibru internaţional, dar şi staruri autohtone, pe parcursul a două zile, 15 şi 17 august, printre care capetele de afiş vor fi Steve Aoki şi Sia.

Steve Aoki, un muzician american cu renume în zona electro-house este headliner pentru prima zi de festival, 15 august, pe lângă mulţi alţi artişti.

Sia este headliner-ul celei de a doua zi de la Zutopia Music Festival, care va cânta alături de alte nume importante din industria muzicală internaţională – Fallulah (Maria Apetri, este o artistă daneză de origine română), Selah Sue (Sanne Greet A. Putseys, care provine din Belgia) şi Oh Land (Nanna Øland Fabricius, o artistă de muzică indie-pop din Danemarca). Din concertul susţinut de Sia, nu vor lipsi hit-uri precum \”Chandelier\”, \”Elastic Heart\”, \”Alive\”.

Summer Well Festival (Ştirbei, Buftea), a şasea ediţie, va avea loc în al doilea weekend din august (13-14), unde vor cânta The Chemical Brothers, Hurts, Years & Years, The Neighbourhood, Crystal Fighters, Milky Chance, BØRNS, Blossoms, Sundara Karma si HÆLOS.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio