Ştiri locale

Concerte Adda și Aurel Tămaș la Ziua comunei Dobârlău

Artiştii Adda şi Aurel Tămaş vor concerta în data de 28 august la Ziua comunei Dobârlău, eveniment organizat după o pauză de 4 ani de la prima ediţie. Primăria a pus la bătaie un buget de aproximativ 90.000 de lei şi le promite localnicilor un program variat, plin de surprize.

Primarul localităţii, Bogdan Barbu, a declarat că prima ediţie a fost organizată în 2017, iar intenţia autorităţilor locale era ca evenimentul să devină o tradiţie. Cu toate acestea, în anul următor comuna s-a confruntat cu mari probleme din cauza inundaţilor, iar sărbătoarea a fost anulată şi în următorii ani din cauza pandemiei Covid-19.

Publicitate

„Evenimentul este la a doua ediție, în 2017 am mai organizat, iar anul următor urma să mai organizăm numai că înainte cu câteva zile am avut inundații, am avut un sat întreg sub ape, așa că am amânat absolut tot. Apoi a venit pandemia, și așa au trecut câțiva ani buni de când nu am mai făcut Ziua comunei. Sperăm că vom reuși să o organizăm, să nu apară nimic neprevăzut. Vor fi mulți invitați, inclusiv Adda şi Aurel Tămaş, și sper să ne bucurăm împreună de această frumoasă tradiție care a fost întreruptă de pandemie. Ne-a lipsit tuturor (…) Ambii artiști au confirmat că vor veni, am făcut deja achiziția. Pe lângă asta, am invitat foarte mulți artiști locali, vor veni copiii de la Școala Populară de Arte, vom avea animație pentru copii, personaje din desene animate care se vor plimba prin mulțime. Vor fi multe lucruri frumoase dar și surprize”, ne-a spus primarul Bogdan Barbu.

Edilul a explicat că sărbătoarea nu se va încheia cu un foc de artificii, așa cum se obișnuiește de cele mai multe ori, deoarece localitatea se află foarte aproape de pădure și există riscul izbucnirii unui incendiu de vegetație.

„Mi-e teamă să nu se întâmple ceva, mai ales cu incendiile care sunt azi peste tot, am zis să nu forțăm lucrurile, așa că nu vom avea foc de artificii”, a mai spus primarul.

Programul complet al evenimentului va fi definitivat zilele următoare, iar Primăria îl va publica, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio