Ştiri locale

Concert Zdob şi Zdub pe 2 decembrie la Arena Sepsi. Invitaţi speciali: Sarmalele Reci

Renumita trupă Zdob și Zdub din Republica Moldova promite o atmosferă de neuitat pe scena din Arena Sepsi, unde vor concerta vineri, 2 decembrie. Concertul lor este precedat de cel al formației Sarmalele Reci. Biletul costă numai 20 de lei și poate fi achiziționat exclusiv online de pe iabilet.ro. Vezi AICI cum poţi câştiga 2 bilete gratuite la concertul de vineri seară.

Zdob și Zdub și Sarmalele Reci vor concerta pe 2 decembrie la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este parte din seria de manifestări desfășurate de Ziua Naţională sub egida Prefecturii Covasna, „Împreună pentru România”, și își propune să reunească întreaga comunitate pentru a sărbători împreună.

Publicitate

„Artiștii originari din Republica Moldova sunt activi de 20 de ani și sunt cunoscuți pentru spectacolele lor live incendiare, participări la festivaluri europene importante, debutul moldovenesc de mare impact la Eurovision Song Contest, precum și deschiderea pentru artiști renumiți precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Korn, Rage Against the Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin’ Criminals și Linkin Park”, transmit organizatorii.

Înainte de Zdob și Zdub, pe scenă va urca Sarmalele Reci, una dintre cele mai iubite trupe rock din România. În componența actuală, Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă, trupa invită publicul covăsnean să scrie istoria împreună și să contrazică titlul albumului „Țara te vrea prost”.

Concertul ocazionat de Ziua Națională a României este realizat sub patronajul Instituției Prefectului în Județul Covasna și finanțat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și de Ministerul Culturii.

Publicitate
Publicitate
banner we radio