Ştiri locale

Concert FillHarMoni la ParCult

Seria de evenimente va continua pe data 9 iulie cu concertul trupei FillHarMoni, de la ora 19:00 în Parcul Memorial ’56. FillHarMoni înseamnă – concerte antrenante, orchestrații inedite, interpretări excelente și demonstrații de virtuozitate! Bogata experiență a artiștilor atât în trupe de pop-rock cât și în orchestre de muzică clasică oferă publicului garanția că FillHarMoni reprezintă o experiență specială! Fondatorii trupei, Opra Monica – solistă (Back in time, Lady and the tramps, HarMony) și Kertész János – pian (Lady and the tramps, Harmony, etc.) gândesc alături de Kertész Huba (chitara acustică), Tóth-Györgybíró Apor (violoncel) și Ráduly Zsófia (vioară) un repertoriu variat, iar concertul va fi intitulat Partitura unei vieți.

Anul acesta vă așteptăm în serile de vară cu oportunități recreative în Parcul Memorial ’56, în curtea Liceului de Arte „Plugor Sándor”. Cei care doresc să se relaxeze vor putea alege dintre concerte, spectacole și proiecții de filme în aer liber.

Publicitate

Numărul locurilor la acest concert este limitat, fiind disponibile câte 200 de bilete pe eveniment, bilete se pot cumpăra la prețul de 10 lei, respectiv de 20 de lei. Biletele pot cumpăra în avans la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9 și 16, vineri între orele 9 și 13, respectiv cu o oră înaintea începerii concertului.

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex

Sursa: Comunicat de presă

Publicitate
Publicitate
banner we radio