Ştiri locale

Concert Edvin Marton la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe

Celebrul violonist maghiar Edvin Marton va concerta la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe pe 30 noiembrie, într-un spectacol denumit generic „The Rock Symphony”, în care vor putea fi ascultate melodii de la Vivaldi la Metallica.

Născut dintr-o fuziune de melodii clasice și rock, repertoriul The Rock Symphony evocă acorduri speciale, pe scenă Edvin cântând cu trupa sa, dar și alături de celebra Antonius Stradivarius „Ex Auer”, vioara de 7 milioane de dolari realizată în 1699.

Edvin Marton (adevăratul său nume fiind Lajos Edvin Csűry) s-a născut pe 17 februarie 1974, la Uileacu Tisei, în Ucraina. El a devenit cunoscut ca violonist pentru patinatori, devenind celebru prin colaborarea cu patinatori precum Evgeni Plushenko și Stephane Lambiel.

Edvin Marton a început să ia lecții de vioară la 5 ani, la 8 ani era deja student la Central Tchaikovsky Music School, iar la 12 ani a susținut un concert împreună cu Orchestra Simfonică din Moscova. Câștigător al Premiului Emmy, dar și al Eurovision, artistul a susținut deja mai mult de 1.000 de concerte peste tot în lume, transmit organizatorii pe pagina evenimentului.

Biletele în avans sunt disponibile AICI cu preţuri începând de la 35 de lei.

Detalii despre eveniment AICI.

Publicitate
banner we radio