Ştiri locale

Concert caritabil la Sfântu Gheorghe pentru medicul veterinar Kovács Benedek

Mai mulți artiști din Sfântu Gheorghe și Brașov își unesc forțele pentru a veni în sprijinul medicului veterinar Kovács Benedek, în vârstă de 41 de ani, a cărui viață depinde de un tratament extrem de costisitor pe care trebuie să îl urmeze după ce în ultimul an a suferit două intervenții chirurgicale pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Opra Monica și formația HarMony Band, Marius Popa, Daria Bularca, dar și Ansamblul de cameră al Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov vor susține în data de 5 decembrie, de la ora 17:00, un concert caritabil care va avea loc la Biserica Unitariană din Sfântu Gheorghe (str. Kós Károly nr.2).

Publicitate

Accesul nu se va face pe bază de bilete, însă participanții sunt invitați să doneze o sumă minimă de 50 de lei.

Banii adunați la finalul concertului vor ajunge la medicul veterinar, care trebuie să urmeze timp de 6 luni un tratament ale cărui costuri ajung la 24.000 de euro (4.000 de euro/lună), sumă pe care Casa de Asigurări de Sănătate nu o acoperă.

În prezent, dr. Kovács Benedek se află la o clinică din Ungaria. Acasă îl așteaptă soția și cei doi copii ai lor.

Persoanele care doresc să îl ajute pe medic să treacă cu bine peste această perioadă critică pot face în continuare donații în lei și în contul:

IBAN: RO20INGB0000999901386390

Deținător cont: Kovács Benedek

Banca: INGB CENTRALĂ

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio