Ştiri locale

Com’ON Sepsi caută facilitatori pentru ediția din acest an

Iniţiatorii programului Com’ON Sepsi, lansat la Sfântu Gheorghe în urmă cu 4 ani, vor să îşi mărească echipa de facilitatori, pentru a determina un număr cât mai mare de tineri să se implice activ în viaţa comunităţii locale.

Potrivit acestora, cei care doresc să se alăture echipei „vor primi o remuneraţie individuală netă de 1.300 lei pe întreaga perioadă a activității”.

„Avem o veste bună pentru voi! În curând începe o nouă ediție a Com’ON Sepsi! (…) Dacă te descurci bine să lucrezi cu tinerii, îți place să îi inspiri pe alții și ești dispus să te implici în comunitatea locală, atunci tot ce trebuie să faci este să aplici pentru a face parte din echipa de facilitatori a Com’ON Sepsi! (…) Echipa de facilitatori informează tinerii despre oportunitățile de participare, participă la mobilizare și îi ajută în pregătirea, dezvoltarea, depunerea și, dacă este necesar, implementarea inițiativelor lor”, se arată pe site-ul dedicat programului.

Cei interesaţi se pot înscrie până în data de 10 iunie, completând formularul disponibil AICI, iar contractele vor fi încheiate pe perioada 10 iunie-10 noiembrie 2023.

Com’ON Sepsi le oferă tinerilor oportunitatea de a-și pune în aplicare ideile și de a participa activ la procesele de construire a comunității locale.

Programul participativ a fost lansat de Asociaţia Culturală şi de Tineret Prospero, în parteneriat cu Grupul PONT şi Primăria Sfântu Gheorghe, și îşi propune să încurajeze implicarea în viaţa comunităţii locale a tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, prin diverse proiecte iniţiate şi derulate de ei.

Proiectele înscrise în program sunt supuse votului publicului, iar cele declarate câştigătoare sunt finanţate de autorităţile locale.

 (Ioana Ardeleanu)

 

 

 

Publicitate
banner we radio