Ştiri locale

Colectă de carte pentru biblioteca şcolii din Comandău, mistuită de un incendiu

Conducerea Teatrului „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe a iniţiat o colectă de carte pentru biblioteca Şcolii gimnaziale din localitatea covăsneană Comandău, care a fost distrusă luni seară într-un incendiu izbucnit din cauza unui coş de fum deteriorat.

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, directoarea instituţiei, Anna Maria Popa, menţionează că şcoala a rămas fără bibliotecă şi laborator de informatică.

„Dacă doriţi să donaţi cărţi pentru biblioteca acestei şcoli, puteţi să le aduceţi la teatru. iar noi le vom duce la Comandău. Puteţi lăsa cărţile în cutia plasată la intrarea teatrului”, precizează Anna Maria Popa.

Aceasta este cea de-a doua campanie comunitară iniţiată de conducerea Teatrului „Andrei Mureşanu” de la începutul acestui an.

Prima, care a demarat luni sub genericul „Învinge frigul cu TAM!”, are ca scop colectarea şi donarea de haine groase oamenilor străzii şi altor persoane nevoiaşe.

O parte dintre obiectele vestimentare colectate au fost aşezate pe nişte stative la intrarea în instituţie, de unde pot fi luate de oamenii care au nevoie de ele, iar altele au fost distribuite gratuit de către voluntari.

Anna Maria Popa a declarat că a fost impresionată de numărul mare de persoane care au răspuns pozitiv apelului ei, dovedind că le pasă de oamenii din jurul lor, menţionând că s-ar bucura dacă ideea ajutorării oamenilor străzii ar fi preluată şi de alte instituţii sau persoane din judeţ şi din ţară.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio