Ştiri

Codurile care îţi oferă acces la tot ce e pe Netflix

Netflix este disponibil si in Romania, de saptamana trecuta, insa multi oameni sunt dezamagiti de continutul pe care americanii il ofera in tara noastra.

La asta se adauga modalitatea de afisare a continutului, pe site. Exista, insa, zeci de mii de coduri care ofera utilizatorilor acces la tot ce exista pe platforma Netflix.

Publicitate

In general, utilizatorii trebuie sa caute fie un titlu exact, fie sa intr-o selectie limitata de genuri cinematografice, livrate de softul site-ului, pe baza presupuselor preferinte ale clientilor, scrie Business Insider.

Acest lucru inseamna, de fapt, ca mii de alte filme, seriale si documentare raman ascunse intr-un catalog imens.

Fiecare pagina de pe platforma americana are un cod unic la sfarsitul URL-ului. De exemplu, pagina \”Filme cu Arnold Schwarzenegger\” are codul 194. Deci este suficient sa stim aceste coduri pentru a accesa toate filmele pe care le ofera Netflix.

Un internaut a gasit toate codurile pe care le-a pus la dispozitia publicului larg, iar acum exista o multime website-uri care au lista acestor numere de identificare.

Spre exemplu, un site numit Ogres Crypt gazduieste o lista de filme categorisite dupa gen si sub-gen, precum si o lista mai amanuntita. Un document Google le enumera in ordine crescatoare in functie de numarul de identificare.

Publicitate
Publicitate
banner we radio