Ştiri locale

Codruţ Opaiţ (PNL Covasna): Simt nevoia unei pauze, voi sta un timp pe tuşă

\"PNL

Preşedintele interimar al PNL Covasna, Codruţ Opaiţ, a declarat că decizia Alinei Gorghiu de a renunţa la conducerea partidului este un gest firesc, având în vedere scorul nemulţumitor obţinut la alegerile parlamentare de duminică, menţionând că şi el simte nevoia de a se îndepărta pentru o vreme de viaţa politică.

„Când un partid pierde atât de grav, conducerea trebuie să îşi dea demisia, face parte din normalitate. Ce va fi nu ştim, nu am primit nicio invitaţie de la Bucureşti. Cert e că în interiorul partidului e o mare amărăciune şi tensiuni care vor izbucni. E multă frustrare şi toate se decontează în congrese, în interior”, a declarat Codruţ Opaiţ.

Acesta a mai spus că şi el este hotărât „să ia o pauză”, „să stea un timp pe tuşă” şi să-şi vadă de activităţile sale.

„Voi rămâne în continuare în partid, dar vreau să renunţ la calitatea de lider, pentru că viaţa politică solicită mult timp şi efort. Rămân ca simplu membru”, a spus acesta.

Codruţ Opaiţ şi-a mai depus o dată mandatul în faţa conducerii partidului, după alegerile locale din acest an, ca urmare a câştigării Primăriei Întorsura Buzăului de către ALDE, dar, la insistenţa conducerii centrale, a acceptat să asigure interimarul până la alegerea unui nou preşedinte.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio