Ştiri locale

Cod portocaliu de inundații în județul Covasna

Interval: 17 Aug 17:00 – 17 Aug 23:00

FENOMENELE VIZATE:

Publicitate

Scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depășiri ale cotelor de inundație.

Bazine afectate: Râurile mici din bazinele hidrografice: Olt – afluenții de dreapta aferenți sectoarelor aval confluență cu Valea Crișului – amonte confluență cu Râul Negru și aval S.H. Feldioara – amonte confluență cu râul Alba

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile mici din bazinele hidrografice: Olt – afluenții de dreapta aferenți sectoarelor aval confluență cu Valea Crișului – amonte confluență cu Râul Negru și aval S.H. Feldioara – amonte confluență cu râul Alba, județul Covasna.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Debren, Valea Sâmbrezii și Vâlcele.

Foto arhiva

Publicitate
Publicitate
banner we radio