Ştiri locale

Claudia Chicet este MISS WE RADIO 2015!

Pe 4 septembrie a avut loc în Cortul de evenimente de la Leonor Ballroom finala ediţiei din acest an a concursului de frumuseţe WE MISS YOU, organizat de We Radio Sfântu Gheorghe şi Agenţia de Publicitate Stormer. Cele 10 finaliste s-au întrecut în 5 probe pentru marele premiu – o excursie pentru 2 persoane, All Inclusive, 7 nopţi, la Hotel Strofades Beach 4**** din Zakynthos (Grecia), transport cu avionul inclus, în valoare de 1.800 de euro oferită de Agenţia de Turism SUN TRAVEL!

După proba ţinutelor casual, proba de aptitudini, proba costumelor de baie, o întrebare de logică şi cultură generală şi proba rochiilor de seară, juriul a desemnat câştigătoarele acestei ediţii:

Publicitate

MISS WE RADIO 2015 este Claudia Chicet, 16 ani, din Sfântu Gheorghe, care va petrece o vacanţă în Zakynthos oferită de Agenţia de Turism SUN TRAVEL, şi va fi imaginea We Radio Sfântu Gheorghe pentru următorul an!

Locul 2 şi un premiu de 2.000 de lei oferit de Depozitul de Materiale de Construcţii DEPO a fost câştigat de Andreea Băcilă, 18 ani, din Sfântu Gheorghe.

Locul 3 şi un premiu de 1.000 de lei oferit de Salonul Auto MIDA, dealer autorizat Dacia şi Renault, a fost câştigat de Pongrácz Orsolya, 18 ani, din Gheorgheni.

Miss Popularitate, în urma voturilor de pe pagina noastră de Facebook, a fost câştigat de Daczó Hilda, 16 ani, din Sfântu Gheorghe, care a primit un smartphone oferit de Euro GSM şi un premiu de 600 de lei oferit de Pool Center.

De asemenea, Casa de modă Lashez a oferit prin intermediul Leonor Ballroom un premiu special Claudiei Chicet, constând într-o sesiune foto profesionistă în ţinute exclusiv marca Lashez şi apariţii în revistele de specialitate.

Vezi AICI o galerie foto cu toate finalistele.

Toate finalistele au primit pachete oferite de Avon Cosmetics, câte o sticlă de vin Chardonnay – special pentru femei, oferit de Domeniile Sâmbureşti şi Aqua Carpatica, abonamente la şedinţe fitness la Clubul Sportiv Showtime, dar şi buchete de flori de la Florăria Cyclamen. Şase dintre finaliste au primit şi vouchere în valoare de 100 de lei pentru şedinţe de înfrumuseţare la Salonul Orhidea.

Le mulţumim încă o dată sponsorilor şi partenerilor pentru colaborarea în realizarea acestui concurs:

Sponsori principali: Agenţia de Turism Sun Travel, Depozitul de Materiale de Construcţii Depo, Aqua Carpatica, Salonul Auto MIDA – dealer autorizat Dacia şi Renault, Euro GSM, Pool Center

Parteneri: Restaurantul Pivniţa Sfântu Gheorghe, Amigo & Intercost, Pensiunea Görgő din Şugaş Băi, Salonul Orhidea, Avon Cosmetics, Clubul Sportiv Showtime, Spălătoria Auto D&D, Florăria Cyclamen, PPZ Army, Leonor Ballroom.

\"De

De la stânga la dreapta: Széplaki Zita, Kondorossy Melisza, Papp Kriszta, Andreea Băcilă,

Daczó Hilda, Claudia Chicet, Pongrácz Orsolya, Julia Popa, Roxana Rusu, Török Kincső

Publicitate
banner we radio